Резултати

еНаука >  Резултати >  Characteristics and possible application of ceramics in fermented dairy products packaging
Назив: Characteristics and possible application of ceramics in fermented dairy products packaging
Аутори: Lazić, Vera ; Pejić, Danijela  ; Gvozdenović, Jasna ; Hromiš, Nevena  
Година: 2011
Публикација: 2nd CEFSER (Center of Excellence for Food Safety and Emerging Risks) Workshop and 26th Symposium on Recent Developments in Dairy Technology (Novi Sad)
Издавач: Faculty of Technology, University of Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-80995-94-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 186-191
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/467071
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.