Резултати
еНаука >
Резултати >
Cholesterol and total lipid content in raw and heat processed commercially produced meat from two farms
Назив: | Cholesterol and total lipid content in raw and heat processed commercially produced meat from two farms | Аутори: | Vranić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Tehnologija mesa | ISSN: | 0494-9846![]() ![]() |
Издавач: | Beograd : [Industrija mesa Jugoslavije] | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 55 br. 2 str. 130-141 | DOI: | 10.5937/tehmesa1402130v | VBS COBISS: | 211743244 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/468198 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/211743244#izum.si |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.