Резултати

еНаука >  Резултати >  Cholesterol and total lipid content in raw and heat processed commercially produced meat from two farms
Назив: Cholesterol and total lipid content in raw and heat processed commercially produced meat from two farms
Аутори: Vranić, Danijela  ; Milićević, Dragan  ; Korićanac, Vladimir  ; Trbović, Dejana  ; Babić, Jelena  ; Petrović, Zoran  ; Parunović, Nenad  
Година: 2014
Публикација: Tehnologija mesa
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор
Издавач: Beograd : [Industrija mesa Jugoslavije]
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 55 br. 2 str. 130-141
DOI: 10.5937/tehmesa1402130v
VBS COBISS: 211743244
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/468198
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/211743244#izum.si
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Водећи национални часопис категорије M51

1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.