Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of process temperature and inoculum concentration to DPPH activity of milk-based kombucha beverage with winter savory
Назив: | Influence of process temperature and inoculum concentration to DPPH activity of milk-based kombucha beverage with winter savory | Аутори: | Malbaša, Radomir ; Vitas, Jasmina ; Lončar, Eva | Година: | 2012 | Публикација: | 6th International Meeting on Biotechnology. Abstracts | Издавач: | Spanish Society of Biotechnology (SEBIOT), Spain | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-84-695-4701-4 Претражи идентификатор | Колација: | str. 252-252 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/469418 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.