Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of process temperature and inoculum concentration to DPPH activity of milk-based kombucha beverage with winter savory
Назив: Influence of process temperature and inoculum concentration to DPPH activity of milk-based kombucha beverage with winter savory
Аутори: Malbaša, Radomir  ; Vitas, Jasmina  ; Lončar, Eva 
Година: 2012
Публикација: 6th International Meeting on Biotechnology. Abstracts
Издавач: Spanish Society of Biotechnology (SEBIOT), Spain
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-84-695-4701-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 252-252
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/469418
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.