Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of fermentation condition on polyphenol content of raspberry wine
Назив: The effect of fermentation condition on polyphenol content of raspberry wine
Аутори: Veljović, Mile  ; Despotović, Saša  ; Leskošek-Čukalović, Ida ; Nikićević, Ninoslav ; Nikšić, Miomir ; Pecić, Sonja  ; Đorđević, Radovan ; Vunduk, Jovana  
Година: 2012
Публикација: 6th Central European Congress on Food (CEFood2012)
Издавач: Faculty of Agriculture, University of Belgrade, Serbia; Institute of Food Technology in Novi Sad, Serbia; Faculty of Technology, University of Novi Sad, Serbia; Serbian Association of Food Technologists; Faculty of Technology and Metallurgy, University of
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: vol. 1 br. 1 str. 1115-1120
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/471881
URL: http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.