Резултати
Назив: | The effect of fermentation condition on polyphenol content of raspberry wine | Аутори: | Veljović, Mile ; Despotović, Saša ; Leskošek-Čukalović, Ida ; Nikićević, Ninoslav ; Nikšić, Miomir ; Pecić, Sonja ; Đorđević, Radovan ; Vunduk, Jovana | Година: | 2012 | Публикација: | 6th Central European Congress on Food (CEFood2012) | Издавач: | Faculty of Agriculture, University of Belgrade, Serbia; Institute of Food Technology in Novi Sad, Serbia; Faculty of Technology, University of Novi Sad, Serbia; Serbian Association of Food Technologists; Faculty of Technology and Metallurgy, University of | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор | Колација: | vol. 1 br. 1 str. 1115-1120 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/471881 | URL: | http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.