Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterisation of proteins and surfactants at fluid interfaces relevant for foams and emulsions in food
Назив: Characterisation of proteins and surfactants at fluid interfaces relevant for foams and emulsions in food
Аутори: Kairaliyeva, Talmira; Mucić, Nenad; Katona, Jaroslav  ; Aksenenko, E. V.; Kovalchuk, V. I.; Makievski, A. V.; Feinerman, V. B.; Aidarova, S. B.; Miller, Reinhard
Година: 2019
Публикација: Book of abstracts, 1st International Conference on Advanced Production and Processing, ICAPP, 10th-11th October 2019, Novi Sad
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-102-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 2-3
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/472778
URL: https://www.tf.uns.ac.rs/download/icap/programme-2019.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Пуни текст није јавно доступан
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.