Резултати

еНаука >  Резултати >  Raspberry wine fermentation with suspended and immobilized yeast cells of two strains of Saccharomyces cerevisiae
Назив: Raspberry wine fermentation with suspended and immobilized yeast cells of two strains of Saccharomyces cerevisiae
Аутори: Djordjević, Radovan; Gibson, Brian; Sandell, Mari; de Billerbeck, Gustavo M.; Bugarski, Branko  ; Leskošek-Čukalović, Ida; Vunduk, Jovana  ; Nikićević, Ninoslav; Nedović, Viktor  
Година: 2015
Публикација: Yeast
ISSN: 0749-503X Yeast Претражи идентификатор
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 32 br. 1 str. 271-279
DOI 10.1002/yea.3060
WoS-ID: 000348862300021
Scopus-ID: 2-s2.0-84922700238
PMID: 25418076
URI: https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/439
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3766
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/474172
Пројекат: EU FP7 COST Action [FA0907 BIOFLAVOUR]
Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

8
SCOPUSTM
4
PubMed CentralTM
9
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.