Резултати

еНаука >  Резултати >  Reifen von Rohpökelwaren in der Vakuumverpackung Teil 1: Einfiuss auf Physiko-Chemische Eigenschaften
Назив: Reifen von Rohpökelwaren in der Vakuumverpackung Teil 1: Einfiuss auf Physiko-Chemische Eigenschaften
Ripening of dry cured pork in vakuum packaging part 1: Influence on the physico-chemical properties
Аутори: Vasilev, Dragan  ; Vulković, I.; Saičić, Snežana
Година: 2007
Публикација: Fleischwirtschaft
ISSN: 0015-363X Fleischwirtschaft Претражи идентификатор
Издавач: Deutscher Fachverlag GmbH, Frankfurt Main
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 87 br. 9 str. 108-110
WoS-ID: 000249496800018
Scopus-ID: 2-s2.0-34548743451
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/475854
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/446
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

1
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.