Резултати
еНаука >
Резултати >
Functionality of structured emulsions as nutritionally improved fat replacers in cookies
Назив: | Functionality of structured emulsions as nutritionally improved fat replacers in cookies | Аутори: | Dapčević-Hadnađev, Tamara ; Hadnađev, Miroslav ; Pojić, Milica ; Rakita, Slađana | Година: | 2014 | Публикација: | Book of Abstracts of the 1st Congress on Food Structure Design | Издавач: | Universidade do Minho, Departamento de Engenharia Biológica, Portugalija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-989-97478-5-2 Претражи идентификатор | Колација: | str. 150-150 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/476615 | URL: | https://www.skyros-congressos.pt/foodstructure/proceedings.html | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.