Резултати

еНаука >  Резултати >  Functionality of structured emulsions as nutritionally improved fat replacers in cookies
Назив: Functionality of structured emulsions as nutritionally improved fat replacers in cookies
Аутори: Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Hadnađev, Miroslav  ; Pojić, Milica  ; Rakita, Slađana  
Година: 2014
Публикација: Book of Abstracts of the 1st Congress on Food Structure Design
Издавач: Universidade do Minho, Departamento de Engenharia Biológica, Portugalija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-989-97478-5-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 150-150
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/476615
URL: https://www.skyros-congressos.pt/foodstructure/proceedings.html
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.