Резултати
еНаука >
Резултати >
Enyzmatic hydrolysis as tool for valorization of pumpkin oil cake in functional protein products
Назив: | Enyzmatic hydrolysis as tool for valorization of pumpkin oil cake in functional protein products | Аутори: | Popović, Ljiljana ; Vaštag, Žužana; Popović, Senka ; Peričin, Draginja | Година: | 2013 | Публикација: | III International Congress Engineering, Environment and Materials in Processing Industry | Издавач: | Tehnoloski fakultet Zvornik, Bosna i Hercegovina | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99955-81-09-1 Претражи идентификатор | Колација: | str. 98-99 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/476661 | URL: | http://kongres.tfzv.org/en/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.