Резултати

еНаука >  Резултати >  Enyzmatic hydrolysis as tool for valorization of pumpkin oil cake in functional protein products
Назив: Enyzmatic hydrolysis as tool for valorization of pumpkin oil cake in functional protein products
Аутори: Popović, Ljiljana  ; Vaštag, Žužana; Popović, Senka  ; Peričin, Draginja 
Година: 2013
Публикација: III International Congress Engineering, Environment and Materials in Processing Industry
Издавач: Tehnoloski fakultet Zvornik, Bosna i Hercegovina
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-09-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 98-99
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/476661
URL: http://kongres.tfzv.org/en/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.