Резултати
еНаука >
Резултати >
Fortification of biscuits with encapsulated polyphenols from sour cherry pomace
Назив: | Fortification of biscuits with encapsulated polyphenols from sour cherry pomace | Аутори: | Tumbas, Vesna ; Đilas, Sonja ; Ćetković, Gordana ; Čanadanović-Brunet, Jasna ; Pajin, Biljana S. ; Stajčić, Slađana ; Vinčić, M. | Година: | 2015 | Публикација: | EUROFOODCHEM XVIII | Издавач: | Institute of Food Science, Technology and Nutrition (ICTAN-CSIC); European Association for Chemical and Molecular Sciences (EuCheMS), Španija | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. FUN-P-297-FUN-P-297 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/477787 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.