Резултати

еНаука >  Резултати >  Fortification of biscuits with encapsulated polyphenols from sour cherry pomace
Назив: Fortification of biscuits with encapsulated polyphenols from sour cherry pomace
Аутори: Tumbas, Vesna  ; Đilas, Sonja ; Ćetković, Gordana  ; Čanadanović-Brunet, Jasna  ; Pajin, Biljana S.  ; Stajčić, Slađana  ; Vinčić, M.
Година: 2015
Публикација: EUROFOODCHEM XVIII
Издавач: Institute of Food Science, Technology and Nutrition (ICTAN-CSIC); European Association for Chemical and Molecular Sciences (EuCheMS), Španija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. FUN-P-297-FUN-P-297
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/477787
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.