Резултати

еНаука >  Резултати >  Stability of phenolic compounds during simulated in vitro gastrointestinal digestion of wild raspberries
Назив: Stability of phenolic compounds during simulated in vitro gastrointestinal digestion of wild raspberries
Аутори: Mihailović, Nevena R.  ; Mihailović, Vladimir B.  ; Srećković, Nikola Z.  ; Joksović Lj.G.
Година: 2019
Публикација: 1st ISO Food Intrernacional Symposium on Isotopic and Other Techniques in Food Safety and Quality
Издавач: Portorož, Slovenia
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 67-68
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/479061
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.