Резултати
еНаука >
Резултати >
Stability of phenolic compounds during simulated in vitro gastrointestinal digestion of wild raspberries
Назив: | Stability of phenolic compounds during simulated in vitro gastrointestinal digestion of wild raspberries | Аутори: | Mihailović, Nevena R. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | 1st ISO Food Intrernacional Symposium on Isotopic and Other Techniques in Food Safety and Quality | Издавач: | Portorož, Slovenia | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 67-68 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/479061 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.