Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes in nutritive quality of pork meat osmotic dehidration in sugar beet molasses and aqueous solution of sodium chloride, sucrose and sugar beet molasses
Назив: Changes in nutritive quality of pork meat osmotic dehidration in sugar beet molasses and aqueous solution of sodium chloride, sucrose and sugar beet molasses
Аутори: Plavšić, Dragana  ; Šarić, Ljubiša  ; Gubić, Jasmina  ; Ćurĉić, Biljana; Milica Nićetin  ; Lević, Ljubinko ; Biljana Cvetković  
Година: 2012
Публикација: 6th Central European Congress on Food, Proceedings
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 851-855
Scopus-ID: 2-s2.0-84925989530
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/482099
http://cefood2012.rs/en/home-page
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5657
URL: http://cefood2012.rs/en/home-page
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.