Резултати
еНаука >
Резултати >
Changes in nutritive quality of pork meat osmotic dehidration in sugar beet molasses and aqueous solution of sodium chloride, sucrose and sugar beet molasses
Назив: | Changes in nutritive quality of pork meat osmotic dehidration in sugar beet molasses and aqueous solution of sodium chloride, sucrose and sugar beet molasses | Аутори: | Plavšić, Dragana ; Šarić, Ljubiša ; Gubić, Jasmina ; Ćurĉić, Biljana; Milica Nićetin ; Lević, Ljubinko ; Biljana Cvetković | Година: | 2012 | Публикација: | 6th Central European Congress on Food, Proceedings | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор | Колација: | str. 851-855 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84925989530 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/482099 http://cefood2012.rs/en/home-page https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5657 |
URL: | http://cefood2012.rs/en/home-page | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.