Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes in texture properties of carrot during osmotic dehydration in sugar beet molasses
Назив: Changes in texture properties of carrot during osmotic dehydration in sugar beet molasses
Аутори: Pezo, Lato  ; Koprivica, Gordana ; Mišljenović, Nevena ; Ćurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Pejić, Danijela  
Година: 2012
Публикација: 3rd Workshop: Specific methods for food safety and quality, Satelit event of Physical chemistry
Издавач: Belgrade: University of Belgrade, Faculty of phisical chemistry, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7306-118-4 Претражи идентификатор
Колација: br. 3 str. 25-27
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/482115
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.