Резултати
еНаука >
Резултати >
Changes in texture properties of carrot during osmotic dehydration in sugar beet molasses
Назив: | Changes in texture properties of carrot during osmotic dehydration in sugar beet molasses | Аутори: | Pezo, Lato ; Koprivica, Gordana ; Mišljenović, Nevena ; Ćurčić, Biljana ; Filipović, Vladimir ; Nićetin, Milica ; Pejić, Danijela | Година: | 2012 | Публикација: | 3rd Workshop: Specific methods for food safety and quality, Satelit event of Physical chemistry | Издавач: | Belgrade: University of Belgrade, Faculty of phisical chemistry, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7306-118-4 Претражи идентификатор | Колација: | br. 3 str. 25-27 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/482115 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.