Резултати

еНаука >  Резултати >  Antifungal activity of lemon essential oil, coriander and cinnamon extracts on foodborne molds in direct contact and the vapor phase
Назив: Antifungal activity of lemon essential oil, coriander and cinnamon extracts on foodborne molds in direct contact and the vapor phase
Аутори: Dimić, Gordana ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Mojović, Ljiljana  ; Pejin, Jelena  
Година: 2015
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 39 br. 6 str. 1778-1787
DOI: 10.1111/jfpp.12410
WoS-ID: 000368126300134
Scopus-ID: 2-s2.0-84953305609
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/483400
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3096
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5280
Пројекат: Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

27
SCOPUSTM
19
OpenCitations
18
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.