Резултати
еНаука >
Резултати >
Antifungal activity of lemon essential oil, coriander and cinnamon extracts on foodborne molds in direct contact and the vapor phase
Назив: | Antifungal activity of lemon essential oil, coriander and cinnamon extracts on foodborne molds in direct contact and the vapor phase | Аутори: | Dimić, Gordana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Mojović, Ljiljana ; Pejin, Jelena | Година: | 2015 | Публикација: | Journal of Food Processing and Preservation | ISSN: | 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation | Издавач: | Wiley, Hoboken | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 39 br. 6 str. 1778-1787 | DOI: | 10.1111/jfpp.12410 | WoS-ID: | 000368126300134 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84953305609 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/483400 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3096 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5280 |
Пројекат: | Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017) | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.