Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidative properties of adzuki, pea and soy flour and isolates
Назив: Antioxidative properties of adzuki, pea and soy flour and isolates
Аутори: Kostić, Aleksandar  ; Miroljub Barać  ; Slađana Žilić  ; Mirjana Pešić  ; Slađana Stanojević  ; Vanja Janković
Година: 2013
Публикација: 24th International Scientific - Expert Conference of Agriculture and Food Industry
Издавач: Faculty of Agriculture and Food Sciences, Sarajevo and Faculty of Agriculture, Izmir, Turkey, Bosna i Hercegovina
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 81-81
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/483483
URL: http://www.agriconference.ba/Registration
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.