Резултати
еНаука >
Резултати >
Application of response surface methodology in the development of speciality bread with sugar beet molasses, flax seed and vital wheat gluten

Назив: | Application of response surface methodology in the development of speciality bread with sugar beet molasses, flax seed and vital wheat gluten | Аутори: | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | Food and Feed Research | ISSN: | 2217-5369![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Naučni institut za prehrambenu tehnologiju, Novi Sad | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 39 br. 1 str. 11-21 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/484945 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 52M52 - Национални часопис категорије M52 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.