Резултати

еНаука >  Резултати >  Creation of value added bread from whole grain wheat flour
Назив: Creation of value added bread from whole grain wheat flour
Аутори: Torbica, Aleksandra M.  ; Janić Hajnal, Elizabet P.  ; Belović, Miona M.  ; Pajin, Biljana S.  ; Lončarević, Ivana S.  ; Petrović, Jovana S.  ; Fišteš, Aleksandar Z.  ; Đ. Ačkar; D. Šubarić
Година: 2017
Публикација: The 4th North and East European Congress on Food (NEEFood)
Издавач: Kaunas University of Technology, Department of Food Science and Technology, Kaunas, Lithuania
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-609-02-1373-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 117-117
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/485189
URL: https://bioencapbread.com/wp-content/uploads/2016/10/NEEFOOD-2017-ABSTRACT-BOOK.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.