Резултати

еНаука >  Резултати >  Physicochemical properties of tagliatelle enriched with buckwheat flour
Назив: Physicochemical properties of tagliatelle enriched with buckwheat flour
Аутори: Jambrec, Dubravka  ; Pestorić, Mladenka  ; Nedeljković, Nataša  ; Psodorov, Đorđe ; Plavšić, Dragana  ; Mišan, Aleksandra  ; Milovanović, Ivan  
Година: 2014
Публикација: 7th International Congress FLOUR-BREAD,9th Croatian Congress of Cereal Technologists, 7th International Congress FLOUR-BREAD,9th Croatian Congress of Cereal Technologists
ISSN: 1848-2562 Претражи идентификатор
Издавач: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of food technology, Osijek ICC-International association for cereal science and technology, Hrvatska
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 141-148
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/485292
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.