Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Physicochemical properties of tagliatelle enriched with buckwheat flour | Аутори: | Jambrec, Dubravka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | 7th International Congress FLOUR-BREAD,9th Croatian Congress of Cereal Technologists, 7th International Congress FLOUR-BREAD,9th Croatian Congress of Cereal Technologists | ISSN: | 1848-2562![]() ![]() |
Издавач: | Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of food technology, Osijek ICC-International association for cereal science and technology, Hrvatska | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 141-148 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/485292 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.