Резултати

еНаука >  Резултати >  Biological potential of polysaccharide extracts obtained from commercially grown oyster mushroom strain
Назив: Biological potential of polysaccharide extracts obtained from commercially grown oyster mushroom strain
Аутори: Savić, Milena  ; Duvnjak, Dunja  ; Matijašević, Danka  ; Sknepnek, Aleksandra  ; Słowiński T.; Turlo, J.; Nikšić, Miomir 
Година: 2016
Публикација: Saopštenje sa međunarodnog skupa štampano u celini
Издавач: University of Novi Sad Institute of Food Technology Bulevar cara Lazara 1; 21000 Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 229-233
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/485444
http://foodtech2016.uns.ac.rs/
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6846
URL: http://foodtech2016.uns.ac.rs/
Пројекат: Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности
Развој и примена нових и традиционалних технологија у производњи конкурентних прехрамбених производа са додатом вредношћу за европско и светско тржиште - Створимо богатство из богатства Србије
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.