Резултати

еНаука >  Резултати >  Biotic stress (brown rot) induces changes in enzymatic activity and antioxidant capacity in sweet cherry fruits (Prunus avium L.)
Назив: Biotic stress (brown rot) induces changes in enzymatic activity and antioxidant capacity in sweet cherry fruits (Prunus avium L.)
Promene u enzimatskoj aktivnosti i antioksidantnom kapacitetu plodova trešnje (Prunus avium L.) izazvane biotičkim stresom
Аутори: Borković, Bosko; Malenčić, Ðorđe  ; Prvulović, Dejan  ; Šućur, Jovana  ; Grahovac, Mila  ; Kiprovski, Biljana  ; Manojlović, Ana
Година: 2017
Публикација: Letopis naučnih radova / Annals of Agronomy
ISSN: 0546-8264 Letopis naučnih radova Poljoprivrednog fakulteta, Novi Sad Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad, Faculty of Agriculture
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 41 br. 2 str. 21-31
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/485528
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/322456327#izum.si
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2207
URL: http://polj.uns.ac.rs/sr/node/469
Пројекат: Stvaranje slabobujnih podloga za trešnju i višnju i razvijanje intenzivne tehnologije gajenja na principima održive poljoprivrede (RS-31038)
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца