Резултати
еНаука >
Резултати >
Biotic stress (brown rot) induces changes in enzymatic activity and antioxidant capacity in sweet cherry fruits (Prunus avium L.)
Назив: | Biotic stress (brown rot) induces changes in enzymatic activity and antioxidant capacity in sweet cherry fruits (Prunus avium L.) Promene u enzimatskoj aktivnosti i antioksidantnom kapacitetu plodova trešnje (Prunus avium L.) izazvane biotičkim stresom |
Аутори: | Borković, Bosko; Malenčić, Ðorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Letopis naučnih radova / Annals of Agronomy | ISSN: | 0546-8264![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad : University of Novi Sad, Faculty of Agriculture | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 41 br. 2 str. 21-31 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/485528 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/322456327#izum.si http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2207 |
URL: | http://polj.uns.ac.rs/sr/node/469 | Пројекат: | Stvaranje slabobujnih podloga za trešnju i višnju i razvijanje intenzivne tehnologije gajenja na principima održive poljoprivrede (RS-31038) | М-категорија: | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |