Резултати

еНаука >  Резултати >  Book of abstracts of ISEKI Food Association E-Conference: Food Quality and Texture in Sustainable Producton and Healthy Consumpton
Назив: Book of abstracts of ISEKI Food Association E-Conference: Food Quality and Texture in Sustainable Producton and Healthy Consumpton
Аутори: Dapčević Hadnađev, Tamara R.  ; Škrobot, Dubravka J.  ; Tomić, Jelena M.  ; Hadnađev, Miroslav S.  
Година: 2020
Публикација: The potental of Psyllium husk in re-shaping dough rheology of wholegrain spelt wheat flour
Издавач: Editura Universitara, Ex Terra Aurum, Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-606-072-022-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 107-107
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/485594
URL: https://www.iseki-food.net/events/iseki-e-conference-food-quality-and-texture-sustainable-production-and-healthy-consumption
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.