Резултати
еНаука >
Резултати >
Book of abstracts of ISEKI Food Association E-Conference: Food Quality and Texture in Sustainable Producton and Healthy Consumpton
Назив: | Book of abstracts of ISEKI Food Association E-Conference: Food Quality and Texture in Sustainable Producton and Healthy Consumpton | Аутори: | Dapčević Hadnađev, Tamara R. ; Škrobot, Dubravka J. ; Tomić, Jelena M. ; Hadnađev, Miroslav S. | Година: | 2020 | Публикација: | The potental of Psyllium husk in re-shaping dough rheology of wholegrain spelt wheat flour | Издавач: | Editura Universitara, Ex Terra Aurum, Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-606-072-022-5 Претражи идентификатор | Колација: | str. 107-107 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/485594 | URL: | https://www.iseki-food.net/events/iseki-e-conference-food-quality-and-texture-sustainable-production-and-healthy-consumption | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.