Резултати
еНаука >
Резултати >
Book of abstracts of ISEKI Food Association E-Conference: Food Quality and Texture in Sustainable Producton and Healthy Consumpton
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Book of abstracts of ISEKI Food Association E-Conference: Food Quality and Texture in Sustainable Producton and Healthy Consumpton | Аутори: | Dapčević Hadnađev, Tamara R. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | The potental of Psyllium husk in re-shaping dough rheology of wholegrain spelt wheat flour | Издавач: | Editura Universitara, Ex Terra Aurum, Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-606-072-022-5![]() ![]() |
Колација: | str. 107-107 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/485594 | URL: | https://www.iseki-food.net/events/iseki-e-conference-food-quality-and-texture-sustainable-production-and-healthy-consumption | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.