Резултати
еНаука >
Резултати >
How a slight modification of the bread-making procedure for the evaluation of wheat cultivars affects the most important properties of bread (bread volume and bread crumb)
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | How a slight modification of the bread-making procedure for the evaluation of wheat cultivars affects the most important properties of bread (bread volume and bread crumb) Kako neznatna modifikacija metode probnog pečenja kojom se ocenjujuje pecivost i mešavinska vrednost sorti pšenice utiče na najvažnije osobine hleba (zapreminu hleba i VBS) |
Аутори: | Živančev, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Journal on Processing & Energy in Agriculture | ISSN: | 1821-4487![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 23 br. 4 str. 180-184 | DOI: | 10.5937/JPEA1904180Q | URI: | http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1872 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/486363 |
URL: | https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1821-4487/2019/1821-44871904180Q.pdf | Пројекат: | Savremeno oplemenjivanje strnih žita za sadašnje i buduće potrebe (RS-31066) | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.