Резултати

еНаука >  Резултати >  How a slight modification of the bread-making procedure for the evaluation of wheat cultivars affects the most important properties of bread (bread volume and bread crumb)
Назив: How a slight modification of the bread-making procedure for the evaluation of wheat cultivars affects the most important properties of bread (bread volume and bread crumb)
Kako neznatna modifikacija metode probnog pečenja kojom se ocenjujuje pecivost i mešavinska vrednost sorti pšenice utiče na najvažnije osobine hleba (zapreminu hleba i VBS)
Аутори: Živančev, Dragan  ; Jocković, Bojan  ; Mirosavljević, Milan  ; Momčilović, Vojislava ; Mladenov, Novica  ; Aćin, Vladimir  ; Pribić, Milana  
Година: 2019
Публикација: Journal on Processing & Energy in Agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 23 br. 4 str. 180-184
DOI: 10.5937/JPEA1904180Q
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1872
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/486363
URL: https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1821-4487/2019/1821-44871904180Q.pdf
Пројекат: Savremeno oplemenjivanje strnih žita za sadašnje i buduće potrebe (RS-31066)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.