Rezultati
eNauka >
Rezultati >
How a slight modification of the bread-making procedure for the evaluation of wheat cultivars affects the most important properties of bread (bread volume and bread crumb)
Naziv: | How a slight modification of the bread-making procedure for the evaluation of wheat cultivars affects the most important properties of bread (bread volume and bread crumb) Kako neznatna modifikacija metode probnog pečenja kojom se ocenjujuje pecivost i mešavinska vrednost sorti pšenice utiče na najvažnije osobine hleba (zapreminu hleba i VBS) |
Autori: | Živančev, Dragan ; Jocković, Bojan ; Mirosavljević, Milan ; Momčilović, Vojislava ; Mladenov, Novica ; Aćin, Vladimir ; Pribić, Milana | Godina: | 2019 | Publikacija: | Journal on Processing & Energy in Agriculture | ISSN: | 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Pretraži identifikator | Izdavač: | Novi Sad: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 23 br. 4 str. 180-184 | DOI: | 10.5937/JPEA1904180Q | URI: | http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1872 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/486363 |
URL: | https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1821-4487/2019/1821-44871904180Q.pdf | Projekat: | Savremeno oplemenjivanje strnih žita za sadašnje i buduće potrebe (RS-31066) | M-kategorija: | 51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.