Rezultati

eNauka >  Rezultati >  How a slight modification of the bread-making procedure for the evaluation of wheat cultivars affects the most important properties of bread (bread volume and bread crumb)
Naziv: How a slight modification of the bread-making procedure for the evaluation of wheat cultivars affects the most important properties of bread (bread volume and bread crumb)
Kako neznatna modifikacija metode probnog pečenja kojom se ocenjujuje pecivost i mešavinska vrednost sorti pšenice utiče na najvažnije osobine hleba (zapreminu hleba i VBS)
Autori: Živančev, Dragan  ; Jocković, Bojan  ; Mirosavljević, Milan  ; Momčilović, Vojislava ; Mladenov, Novica  ; Aćin, Vladimir  ; Pribić, Milana  
Godina: 2019
Publikacija: Journal on Processing & Energy in Agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Pretraži identifikator
Izdavač: Novi Sad: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 23 br. 4 str. 180-184
DOI: 10.5937/JPEA1904180Q
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1872
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/486363
URL: https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1821-4487/2019/1821-44871904180Q.pdf
Projekat: Savremeno oplemenjivanje strnih žita za sadašnje i buduće potrebe (RS-31066)
M-kategorija: 
51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja

Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.