Резултати

еНаука >  Резултати >  Characteristics of color and texture of fermented 'Uzicka' sausages produced in the traditional way
Назив: Characteristics of color and texture of fermented 'Uzicka' sausages produced in the traditional way
Аутори: Okanović, Đorđe  ; Vesković-Moračanin, Slavica  ; Karan, Dragica  ; Džinić, Natalija ; Jokanović, Marija  ; Babić, Jelena  ; Parunović, Nenad  
Година: 2012
Публикација: Proceedings of 6th Central European Congress on Food, Novi Sad, Serbia, 23-26 May, 2012
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-029-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 1338-1342
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/486952
URL: http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/CEFood-proceedings2012.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.