Резултати

еНаука >  Резултати >  Karakteristike belih sireva u salamuri proizvedenih od kozjeg mleka tretiranog različitim termičkim tretmanima
Назив: Karakteristike belih sireva u salamuri proizvedenih od kozjeg mleka tretiranog različitim termičkim tretmanima
Characteristics of white brined cheeses made from goat milk subjected to different heat treatments
Аутори: Miloradović, Zorana N.  
Ментор: Maćej, Ognjen
Остала ауторства: Jovanović, Snežana  ; Milanović, Spasenija; Barać, Miroljub  ; Tomić, Nikola  
Година: 2015
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 47577359
URI: http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=2455
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/486967
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/36
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/4636
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:10468/bdef:Content/download
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца