Results

eNauka >  Results >  Karakteristike belih sireva u salamuri proizvedenih od kozjeg mleka tretiranog različitim termičkim tretmanima
Title: Karakteristike belih sireva u salamuri proizvedenih od kozjeg mleka tretiranog različitim termičkim tretmanima
Characteristics of white brined cheeses made from goat milk subjected to different heat treatments
Authors: Miloradović, Zorana N.  
Supervisor: Maćej, Ognjen
Other contributors: Jovanović, Snežana  ; Milanović, Spasenija; Barać, Miroljub  ; Tomić, Nikola  
Issue Date: 2015
Publication: Универзитет у Београду
Publisher: Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет
Type: Doctoral theses
VBS COBISS: 47577359
URI: http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=2455
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/486967
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/36
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/4636
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:10468/bdef:Content/download
Project: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
M-category: 
70M70

Find the DOI


Google ScholarTM

Creative Commons License