Резултати

еНаука >  Резултати >  Karakterizacija i korelacija bioaktivnih fenolnih jedinjenja crvenih vina Balkana i njihova antioksidaciona i antimikrobna svojstva
Назив: Karakterizacija i korelacija bioaktivnih fenolnih jedinjenja crvenih vina Balkana i njihova antioksidaciona i antimikrobna svojstva
Characterization and correlation of bioactive phenolic compounds of red wines from the balkans and their antioxidant and antimicrobial properties
Аутори: Radovanović, Aleksandra N.
Ментор: Jovančićević, Branimir  
Остала ауторства: Tešević, Vele  ; Roglić, Goran  ; Vajs, Vlatka
Година: 2014
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Хемијски факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 47669519
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2693
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=3370
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:11864/bdef:Content/download
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/6037
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/486970
http://nardus.mpn.gov.rs/123456789/6037
Пројекат: Reinforcement of the WBC research capacities for food quality characterization (EU-204756)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца