Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of lactoferrin on microbiology, lipid oxidation and browning of basil-based pesto spreads
Назив: Effect of lactoferrin on microbiology, lipid oxidation and browning of basil-based pesto spreads
Аутори: Marković, Zoran  ; Pavlović, Mirjana  ; Pezo, Lato  ; Mitić Ćulafić, Dragana  ; Ostojić, Sanja  ; Zlatanović, Snežana  ; M. Kićanović; J. Gvozdenović
Година: 2010
Публикација: Savetovanje o biotehnologiji, Agronomski fakultet, Čačak
Издавач: Agronomski fakultet, Čačak, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-87611-13-9 Претражи идентификатор
Колација: vol. 15 br. 1 str. 849-856
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487211
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.