Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of lactoferrin on microbiology, lipid oxidation and browning of basil-based pesto spreads
Назив: | Effect of lactoferrin on microbiology, lipid oxidation and browning of basil-based pesto spreads | Аутори: | Marković, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | Savetovanje o biotehnologiji, Agronomski fakultet, Čačak | Издавач: | Agronomski fakultet, Čačak, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-87611-13-9![]() ![]() |
Колација: | vol. 15 br. 1 str. 849-856 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487211 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.