Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of protease added in food on chicken carcase quality
Назив: Effect of protease added in food on chicken carcase quality
Аутори: Dosković, Vladimir  ; Bogosavljević-Bošković, Snežana  ; Škrbić, Zdenka  ; Lukić, Miloš  ; Rakonjac, Simeon  ; Petričević, Veselin  
Година: 2020
Публикација: Proceedings of the XI International Scientific Agricultural Symposium "Agrosym 2020"
Издавач: University of East Sarajevo, Faculty of Agriculture, Republic of Srpska, Bosnia
University of Belgrade, Serbia
Institute of Agricultural Economics, Serbia
University of Belgrade, Faculty of Agriculture, Serbia
Mediterranean Agronomic Institute of Bari (CIHEAM - IAMB) Italy
Institute for Animal Science, Ss. Cyril and Methodius University in Skopje, Macedonia
Academy of Engineering Sciences of Serbia, Serbia
Balkan Scientific Association of Agricultural Economics
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99976-787-5-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 829-834
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20093
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487264
http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/715
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200088 (Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet, Čačak) (RS-200088)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun) (RS-200022)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца