Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of varieties on bioactive compounds, fatty acids, and mineral contents in different grape seed and oils from Bosnia and Herzegovina
Назив: | Effect of varieties on bioactive compounds, fatty acids, and mineral contents in different grape seed and oils from Bosnia and Herzegovina | Аутори: | Banjanin, Tijana; Ozcan, Mehmet Musa; Al Juhaimi, Fahad; Ranković-Vasić, Zorica ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Journal of Food Processing and Preservation | ISSN: | 0145-8892![]() ![]() |
Издавач: | Wiley, Hoboken | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 43 br. 7 | DOI: | 10.1111/jfpp.13981 | WoS-ID: | 000478813700034 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85065719884 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487317 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4948 |
Пројекат: | King Saud UniversityKing Saud University [RG-1439-80] | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.