Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of varieties on bioactive compounds, fatty acids, and mineral contents in different grape seed and oils from Bosnia and Herzegovina
Назив: Effect of varieties on bioactive compounds, fatty acids, and mineral contents in different grape seed and oils from Bosnia and Herzegovina
Аутори: Banjanin, Tijana; Ozcan, Mehmet Musa; Al Juhaimi, Fahad; Ranković-Vasić, Zorica  ; Uslu, Nurhan; Mohamed, Isam A.; Ghafoor, Kashif; Babiker, Elfadil E.; Osman, Magdi A.; Gassem, Mustafa A.;
Година: 2019
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 43 br. 7
DOI: 10.1111/jfpp.13981
WoS-ID: 000478813700034
Scopus-ID: 2-s2.0-85065719884
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487317
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4948
Пројекат: King Saud UniversityKing Saud University [RG-1439-80]
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

5
SCOPUSTM
1
OpenCitations
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.