Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of hydrolysis degree and type of protease on antioxidant activity and functionality of egg white protein hydrolysates

Назив: | Effects of hydrolysis degree and type of protease on antioxidant activity and functionality of egg white protein hydrolysates | Аутори: | Knežević Jugović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Остала ауторства: | Markoš, Jozef | Година: | 2013 | Публикација: | Proceedings, 40th International Conference of Slovak Society of Chemical Engineering, May 27–31, 2013, Tatransk´e Matliare, Slovakia | Издавач: | Tatranské Matliare : Slovak Society of Chemical Engineering | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-80-89475-09-4![]() ![]() |
Колација: | str. 1433-1439 | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2279 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487401 http://sschi.chtf.stuba.sk/ https://dais.sanu.ac.rs/123456789/387 |
Пројекат: | Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |