Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of microwave heat treatments on protein solubility and amino acid composition of flaxseed
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effects of microwave heat treatments on protein solubility and amino acid composition of flaxseed | Аутори: | Lević, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | 23rd International symposium “New Technologies in Contemporary Animal Production” | Издавач: | University of Novi Sad, Faculty of Agriculture, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-271-4![]() ![]() |
Колација: | str. 244-247 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487418 | URL: | https://sites.google.com/a/stocarstvo.edu.rs/symposium/download | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.