Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of microwave heat treatments on protein solubility and amino acid composition of flaxseed
Назив: Effects of microwave heat treatments on protein solubility and amino acid composition of flaxseed
Аутори: Lević, Jovanka  ; Puvača, Nikola  ; Stanaćev S.V.; Bjedov S.; Stanaćev Ž.V.; Milić D.
Година: 2013
Публикација: 23rd International symposium “New Technologies in Contemporary Animal Production”
Издавач: University of Novi Sad, Faculty of Agriculture, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-271-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 244-247
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487418
URL: https://sites.google.com/a/stocarstvo.edu.rs/symposium/download
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.