Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effects of replacing pork back fat with cellulose in Pariser sausages | Аутори: | Kurćubić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Fleischwirtschaft | ISSN: | 0015-363X![]() ![]() |
Издавач: | Deutscher Fachverlag GmbH, Frankfurt Main | Тип резултата: | Научни чланак | WoS-ID: | 000553630700054 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1886 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487451 |
Пројекат: | Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009) | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.