Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of replacing pork back fat with cellulose in Pariser sausages
Назив: Effects of replacing pork back fat with cellulose in Pariser sausages
Аутори: Kurćubić, Vladimir  ; Okanović, Đorđe  ; Vasilev, Dragan  ; Ivić, Maja; Čolović, Dušica  ; Jokanović, Marija; Džinić, Natalija
Година: 2020
Публикација: Fleischwirtschaft
ISSN: 0015-363X Fleischwirtschaft Претражи идентификатор
Издавач: Deutscher Fachverlag GmbH, Frankfurt Main
Тип резултата: Научни чланак
WoS-ID: 000553630700054
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1886
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487451
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

4
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.