Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of sonication and high-pressure carbon dioxide processing on enzymatic hydrolysis of egg white proteins
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effects of sonication and high-pressure carbon dioxide processing on enzymatic hydrolysis of egg white proteins Uticaj sonikacije i pretretmana visokim pritiskom na enzimsku hidrolizu proteina belanceta |
Аутори: | Knežević-Jugović, Zorica D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | Acta periodica technologica | ISSN: | 1450-7188![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad : Faculty of Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | br. 43 str. 33-41 | DOI: | 10.2298/APT1243033K | Scopus-ID: | 2-s2.0-84873598101 | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2042 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487464 |
Пројекат: | Projekat Ministarstva nauke Republike Srbije, br. E!6750 | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |