Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of sonication and high-pressure carbon dioxide processing on enzymatic hydrolysis of egg white proteins
Назив: Effects of sonication and high-pressure carbon dioxide processing on enzymatic hydrolysis of egg white proteins
Uticaj sonikacije i pretretmana visokim pritiskom na enzimsku hidrolizu proteina belanceta
Аутори: Knežević-Jugović, Zorica D.  ; Stefanović, Andrea B.  ; Žuža, Milena G.  ; Milovanović, Stoja L.  ; Jakovetić, Sonja M.  ; Manojlović, Verica B.  ; Bugarski, Branko M.  
Година: 2012
Публикација: Acta periodica technologica
ISSN: 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Faculty of Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 43 str. 33-41
DOI: 10.2298/APT1243033K
Scopus-ID: 2-s2.0-84873598101
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2042
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487464
Пројекат: Projekat Ministarstva nauke Republike Srbije, br. E!6750
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

18
SCOPUSTM
17
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца