Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensory and textural characteristics of cookies enriched with extruded wheat germ
Назив: Sensory and textural characteristics of cookies enriched with extruded wheat germ
Аутори: Petrović, Jovana S.  ; Pajin, Biljana S.  ; Lončarević, Ivana S.  ; Fišteš, Aleksandar Z.  ; Jozinović, Antun; Ačkar, Đurđica; Zarić, Danica B.  
Година: 2017
Публикација: 9th International Congress Flour-Bread '17, 10th Croatian Congress of Cereal Technologists
ISSN: 1848-2554 Претражи идентификатор
Издавач: Osijek: Faculty of Food Technology J.J. Strossmayer University of Osijek, Opatija, Croatia
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 45-45
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487909
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.