Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj nekih procesnih parametara na antioksidativnu aktivnost fermentisanih mlečnih proizvoda od kombuhe
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Uticaj nekih procesnih parametara na antioksidativnu aktivnost fermentisanih mlečnih proizvoda od kombuhe Influence of some process parameters on the antioxidant activity of kombucha fermented milk products |
Аутори: | Malbaša, Radomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | Prehrambena industrija - Mleko i mlečni proizvodi | ISSN: | 0353-6564![]() ![]() |
Издавач: | Beograd: Savez hemijskih inženjera srbije (SHI) Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad (TF NS) |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 23 br. 1 str. 8-12 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/490005 | URL: | http://old.tf.uns.ac.rs/publikacije/prehrambena-industrija-2012.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.