Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj nekih procesnih parametara na antioksidativnu aktivnost fermentisanih mlečnih proizvoda od kombuhe
Назив: Uticaj nekih procesnih parametara na antioksidativnu aktivnost fermentisanih mlečnih proizvoda od kombuhe
Influence of some process parameters on the antioxidant activity of kombucha fermented milk products
Аутори: Malbaša, Radomir  ; Vitas, Jasmina  ; Lončar, Eva ; Milanović, Spasenija 
Година: 2012
Публикација: Prehrambena industrija - Mleko i mlečni proizvodi
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор
Издавач: Beograd: Savez hemijskih inženjera srbije (SHI)
Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad (TF NS)
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 23 br. 1 str. 8-12
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/490005
URL: http://old.tf.uns.ac.rs/publikacije/prehrambena-industrija-2012.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.