Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of Fluorescence Spectroscopy Coupled with Multi-way Analysis for Food Authentication and Characterization
Назив: Application of Fluorescence Spectroscopy Coupled with Multi-way Analysis for Food Authentication and Characterization
Аутори: Lenhardt Acković, Lea I. ; Zeković, Ivana Lj.  ; Dramićanin, Tatjana S.  ; Dramićanin, Miroslav D.  
Година: 2016
Публикација: 5th Workshop Specific Methods for Food Safety and Quality
Издавач: Institut Vinča, Beograd, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 134-135
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/491572
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.