Резултати
еНаука >
Резултати >
Application of Fluorescence Spectroscopy Coupled with Multi-way Analysis for Food Authentication and Characterization
Назив: | Application of Fluorescence Spectroscopy Coupled with Multi-way Analysis for Food Authentication and Characterization | Аутори: | Lenhardt Acković, Lea I. ; Zeković, Ivana Lj. ; Dramićanin, Tatjana S. ; Dramićanin, Miroslav D. | Година: | 2016 | Публикација: | 5th Workshop Specific Methods for Food Safety and Quality | Издавач: | Institut Vinča, Beograd, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 134-135 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/491572 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.