Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of fluorescence spectroscopy coupled with multi-way analysis for food authentication and characterization
Назив: Application of fluorescence spectroscopy coupled with multi-way analysis for food authentication and characterization
Аутори: Lenhardt Acković, Lea I. ; Zeković, Ivana Lj.  ; Dramićanin, Tatjana S.  ; Dramićanin, Miroslav D.  
Година: 2016
Публикација: 5th Workshop "Specific methods for food safety and quality" : Proceedings
Издавач: Belgrade : Vinča institute of nuclear sciences
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7306-133-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 134-137
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/491572
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/15547
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца