Резултати

еНаука >  Резултати >  Characteristics of natural isolates of lactic acid bacteria selected for construction of starter cultures for semi-hard cheese of the Trapist type
Назив: Characteristics of natural isolates of lactic acid bacteria selected for construction of starter cultures for semi-hard cheese of the Trapist type
Аутори: Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Fira, Đorđe ; Topisirović, Ljubiša
Година: 2001
Публикација: Acta Veterinaria, Beograd
ISSN: 0567-8315 Acta Veterinaria, Beograd Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Beogradu - Fakultet veterinarske medicine, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 51 br. 1 str. 53-65
WoS-ID: 000168103200007
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/377
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/492103
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

3
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.