Резултати
еНаука >
Резултати >
Characteristics of natural isolates of lactic acid bacteria selected for construction of starter cultures for semi-hard cheese of the Trapist type
Назив: | Characteristics of natural isolates of lactic acid bacteria selected for construction of starter cultures for semi-hard cheese of the Trapist type | Аутори: | Vukašinović-Sekulić, Maja ; Fira, Đorđe ; Topisirović, Ljubiša | Година: | 2001 | Публикација: | Acta Veterinaria, Beograd | ISSN: | 0567-8315 Acta Veterinaria, Beograd Претражи идентификатор | Издавач: | Univerzitet u Beogradu - Fakultet veterinarske medicine, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 51 br. 1 str. 53-65 | WoS-ID: | 000168103200007 | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/377 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/492103 |
М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
3
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.