Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Technological characterization of lactic acid bacteria isolated from Radan’s cheese
Naziv: Technological characterization of lactic acid bacteria isolated from Radan’s cheese
Autori: Joković, Nataša  ; Savić, Dragiša  ; Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Topisirović, Ljubiša  
Godina: 2005
Publikacija: Zbornik radova Tehnološkog fakulteta, Leskovac
ISSN: 0352-6542 Zbornik radova - Tehnološki fakultet u Leskovcu Pretraži identifikator
Izdavač: Univerzitet u Nišu - Tehnološki fakultet, Leskovac
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: br. 14 str. 115-126
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/800
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/492343
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/140946700#izum.si
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.