Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of Wine Production Techniques on Wine Resveratrol and Total Phenolics
Назив: Effect of Wine Production Techniques on Wine Resveratrol and Total Phenolics
Аутори: Cvejić, Jelena  ; Atanacković, Milica  
Година: 2015
Публикација: Processing and Impact on Active Components in Food, Part 8: Beverages, Chapter 60
Издавач: Academic Press, Elsevier
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 978-0-12-404699-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 501-508
URI: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780124046993000603
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/495118
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.