Резултати
Назив: | Effect of Wine Production Techniques on Wine Resveratrol and Total Phenolics | Аутори: | Cvejić, Jelena ; Atanacković, Milica | Година: | 2015 | Публикација: | Processing and Impact on Active Components in Food, Part 8: Beverages, Chapter 60 | Издавач: | Academic Press, Elsevier | Тип резултата: | Поглавље у монографији | ISBN: | 978-0-12-404699-3 Претражи идентификатор | Колација: | str. 501-508 | URI: | http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780124046993000603 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/495118 |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.