Резултати
еНаука >
Резултати >
Osmotic dehydration of white cabbage in different hypertonic solutions - mass transfer kinetics and improvement of nutritional value of the developed product
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Osmotic dehydration of white cabbage in different hypertonic solutions - mass transfer kinetics and improvement of nutritional value of the developed product | Аутори: | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Journal on processing and energy in agriculture | ISSN: | 1821-4487![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad : Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 17 br. no. 4 str. 154-157-157 | VBS COBISS: | 297376007 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/495544 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/297376007#izum.si |
URL: | http://scindeks.ceon.rs/article.aspx?query=ISSID%26and%2611353&page=3&sort=8&stype=0&backurl=%2fissue.aspx%3fissue%3d11353 | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.