Резултати

еНаука >  Резултати >  Osmotic dehydration of white cabbage in different hypertonic solutions - mass transfer kinetics and improvement of nutritional value of the developed product
Назив: Osmotic dehydration of white cabbage in different hypertonic solutions - mass transfer kinetics and improvement of nutritional value of the developed product
Аутори: Cvetković, Biljana  ; Jokić, Aleksandar I.  ; Lević, Ljubinko ; Kevrešan, Žarko  
Година: 2013
Публикација: Journal on processing and energy in agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 17 br. no. 4 str. 154-157-157
VBS COBISS: 297376007
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/495544
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/297376007#izum.si
URL: http://scindeks.ceon.rs/article.aspx?query=ISSID%26and%2611353&page=3&sort=8&stype=0&backurl=%2fissue.aspx%3fissue%3d11353
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.