Резултати
еНаука >
Резултати >
Tolerance of autochthonous lactic acid bacteria to different processing conditions in vitro
Назив: | Tolerance of autochthonous lactic acid bacteria to different processing conditions in vitro | Аутори: | Grujović, Mirjana ; Mladenović, Katarina ; Čomić, Ljiljana | Година: | 2020 | Публикација: | Food and Feed Research | ISSN: | 2217-5369 Food and Feed Research | Издавач: | University of Novi Sad - Scientific Institute of Food Technology, Novi Sad | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 47 br. 2 str. 119-129 | DOI: | 10.5937/ffr47-29426 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85153738887 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/496140 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/107880713#izum.si https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13755 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200122 (Univerzitet u Kragujevcu, Prirodno-matematički fakultet) | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |