Резултати

еНаука >  Резултати >  Tolerance of autochthonous lactic acid bacteria to different processing conditions in vitro
Назив: Tolerance of autochthonous lactic acid bacteria to different processing conditions in vitro
Аутори: Grujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Čomić, Ljiljana 
Година: 2020
Публикација: Food and Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research
Издавач: University of Novi Sad - Scientific Institute of Food Technology, Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 47 br. 2 str. 119-129
DOI: 10.5937/ffr47-29426
Scopus-ID: 2-s2.0-85153738887
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/496140
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/107880713#izum.si
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13755
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200122 (Univerzitet u Kragujevcu, Prirodno-matematički fakultet)
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца