Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Tolerance of autochthonous lactic acid bacteria to different processing conditions in vitro
Naziv: Tolerance of autochthonous lactic acid bacteria to different processing conditions in vitro
Autori: Grujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Čomić, Ljiljana 
Godina: 2020
Publikacija: Food and Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research
Izdavač: University of Novi Sad - Scientific Institute of Food Technology, Novi Sad
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 47 br. 2 str. 119-129
DOI: 10.5937/ffr47-29426
Scopus-ID: 2-s2.0-85153738887
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/496140
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/107880713#izum.si
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13755
Projekat: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200122 (Univerzitet u Kragujevcu, Prirodno-matematički fakultet)
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja

Alt metrika
Dimensions

Zahtev za ispravku

Poruka će biti poslata Vašem NIO uredniku

Molimo Vas da unesete sadržaj

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca