Резултати

еНаука >  Резултати >  Drying characteristics of traditional fermented sausage Petrovská klobása - the effect of different ripening conditions and use of starter culture
Назив: Drying characteristics of traditional fermented sausage Petrovská klobása - the effect of different ripening conditions and use of starter culture
Аутори: Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Petrovic, Ljiljana; Ikonić, Bojana  ; Tomović, Vladimir  ; Džinić, Natalija ; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Šojić, Branislav  
Година: 2014
Публикација: Food & Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Institute for Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 41 br. 1 str. 71-79
DOI: 10.5937/ffr1401071i
VBS COBISS: 331453191
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/496245
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/331453191#izum.si
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.