Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparative study on the physico-chemical, textural and thermal properties of instant porridges based on spelt and oats
Назив: Comparative study on the physico-chemical, textural and thermal properties of instant porridges based on spelt and oats
Аутори: Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Marić, Boško  ; Cvetković, Biljana  ; Bodroža-Solarov, Marija  
Година: 2018
Публикација: Food & Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Institute for Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 45 br. 1 str. 27-35
DOI: 10.5937/ffr1801027s
VBS COBISS: 332688391
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/496280
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/332688391#izum.si
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

2
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.