Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparative study on the physico-chemical, textural and thermal properties of instant porridges based on spelt and oats
Назив: | Comparative study on the physico-chemical, textural and thermal properties of instant porridges based on spelt and oats | Аутори: | Šimurina, Olivera ; Filipčev, Bojana ; Marić, Boško ; Cvetković, Biljana ; Bodroža-Solarov, Marija | Година: | 2018 | Публикација: | Food & Feed Research | ISSN: | 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор | Издавач: | Novi Sad : Institute for Food Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 45 br. 1 str. 27-35 | DOI: | 10.5937/ffr1801027s | VBS COBISS: | 332688391 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/496280 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/332688391#izum.si |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.